Kattoremontti Rauma

Yrityksellämme Peltisepänliike H. Lindfors Oy:llä on hyvin pitkäaikainen kokemus kattoremonteista Rauman seudulla. Yrityksen on perustanut Heikki Lindfors vuonna 1974. Perustamisesta lähtien kattoremonttien teko on ollut tärkeä osa liiketoimintaamme. Rauman rakennuskannassa on runsaasti erittäin vanhoja rakennuksia, joissa pääasiallisena kattotyyppinä on konesaumakatto. Vahvalla konesaumakatto-osaamisellamme olemme vahva toimija alueen kattoremonteissa.

Kattoremontointia Vanhassa Raumassa

Vanhan Rauman puutaloalue on UNESCO:n maailmanperintölistalla, ja näin ollen suojeltu. Historiallisesti tärkeisiin kohteisiin remontteja tehdessä täytyy olla tiiviissä yhteistyössä museoviraston kanssa, joka tuo omat haasteensa kattoremontteihin Vanhan Rauman alueella. Remontoidessa alueen rakennuksia on tärkeää säilyttää vanhan puutaloalueen ilme entisellään. Katon remontointiin Vanhan Rauman alueella on mahdollista saada korjausavustuksia, joiden hakemisessa voimme tarvittaessa asiakkaitamme neuvoa.

Kattoremontti työn alla raumalla

Kattoremontti Rauma - remontit kaikkiin kohteisiin

Konesaumakattoja valmistavia yrityksiä on Rauman alueella verrattain vähän. Teemme kattoremontteja Raumalla kaikenlaisiin ja kokoisiin rakennuksiin laadusta tinkimättä. Kattoremontteja joita olemme tehneet, löytyy Rauman lisäksi paljon ympäristökunnista. Lukuisat yhteistyökumppanimme ovat työllistäneet meitä vuosien varrella kattoremontteihin liittyen. Olemme saaneet olla tekemässä remontteja niin suuriin teollisuusrakennuksiin, kuin pieniin vajan kattoihinkin. Meillä on ollut ilo huomata, että olemme kyenneet tuomaan luotettavan vaihtoehdon taloyhtiöiden kattoremontteihin. Raumalla on useita 1960-luvulla rakennettuja kerrostaloja joiden katot ovat remontin tarpeessa. Olemmekin tehneet useita kattoremontteja tällaisiin kohteisiin.

Korkealla työskenteleminen kuuluu kattoja työkseen remontoivan toimenkuvaan, tästä johtuen työturvallisuus on tärkeää työmaillamme. Kattoremonttien lisäksi teemme lukuisiin uudisrakennuksiin kattoja vuosittain. Kattoa remontoidessa Rauman alueella olemme hyvä ja luotettava kumppani, jolla on vuosikymmenien rautainen kokemus alalta.

Ota yhteyttä »

Copyright © 2021 Peltisepänliike H. Lindfors Oy