Peltityöt Rauma

Peltityöt Rauma - Minkälaisia peltitöitä meiltä on mahdollista tilata?

Kattotöiden ohella meillä on vahva erikoisosaaminen erilaisiin peltitöihin. Vuosien varrella verstaallamme on tehty tilaustyönä välillä hyvinkin erikoisia peltitöitä, jotka vaativat pitkälle vietyä osaamista. Osaamiseemme kuulu myös kuparista, messingistä tai muista metalleista valmistetut erikoispeltityöt. Esimerkkejä meiltä usein kysytyistä peltitöistä ovat: huuvat, takaneduspellit, kourut, suojapellit ovilistat, kynnyspellit, ikkunan vesipellit, piipun hatut, piipun pellit, päätylistat, jiiripellit, katkaisulistat, ovikatokset, mutkasarjat, syöksytorvet, listaa voisi jatkaa pitkällekin. Useimmat peltityöt ovat sellaisia joita ei voi määritellä minkään standardin mukaan, tehtävä peltityö täytyy mitata tapauskohtaisesti työmaalla. Olemme peltitöissä Raumalla lähes päivittäin, joten useimmiten saatamme olla jopa muutaman kilometrin päässä pellitystyömaastasi.

Peltityöt Rauma

Peltityöt Rauma - Valitse kokenut ammattilainen

Suomessa vuodenajat asettavat omat haasteensa peltitöiden tekijöille. Rakennuksen lämpötilaero talven ja kesän välillä saattaa olla helposti 50 astetta. Tällaisten lämpötilaerojen vuoksi rakenteet joutuvat vuosien kuluessa suurten rasituksien kohteeksi.

Täällä meillä vuodeaikojen vaihtelut ovat melkoisia, ja onkin tärkeää osata ottaa ne huomioon. Peltitöitä tehdessä on tärkeää suorittaa asennus oikein, ettei rakenteeseen pääse kosteutta rankoissakaan olosuhteissa.

Raumalla meren läheisyys vaikuttaa tuoden tuulia ja sateita. Peltitöissä on tärkeää huomioida meren rannalla olevat omat ohjeistuksensa, jotta luonto ei pääse tekemään tepposiaan. Rauma on melko etelässä lounaisrannikolla, joten talvet eivät ole liian kylmiä peltitöiden suorittamiseen, lukuun ottamatta vuoden kylmimpiä pakkaspäiviä. Kun pakkanen laskee -20 asteen tienoille isojen peltipintojen kiinnittäminen alustaan ei ole suotavaa lämpöelämisen takia. Meillä Raumalla luonnon tarjoamat olosuhteet mahdollistavat peltitöiden tekemisen täysipainoisesti ympäri vuoden.

Mistä peltilistoja saa

Teemme mielellämme kaikenlaisia peltitöitä, myös pieniä tai haasteellisia. Vanhan Rauman verstaallemme voit tulla mieltä askarruttavissa pellitystöihin liittyvissä kysymyksissä, mikäli emme ole paikalla juuri sillä hetkellä soita. Pienet peltityöt saattavat valmistua odottaessasi, jos valmistusmateriaali ei ole erikoinen. Olemme palvelleet Raumalaisia asiakkaitamme peltitöissä jo vuosikymmeniä. Toimipisteemme on Vanhan Rauman kalatorilla, joka on kaupungissa hyvin keskeisellä paikalla.

Ota yhteyttä »

Copyright © 2021 Peltisepänliike H. Lindfors Oy